Aquesta setmana hem optat per assegurar “el tiro”. No voliem sorpreses, possibles desil·lusions, aixafades de guitarra o cops amagats. I dins la nostre agenda culinària tenim certes referències que mai fallen, com un rellotge suïs, sempre igual, mateixa qualitat de preu, menjar i servei. La Sala de Canet d’Adri és sense cap dubte “un estadi de primera divisió!”

Pels que no coneixeu el poblat Canet d’Adri, és una fusió entre el veïnat de Canet i el veïnat d’Adri, us podeu imaginar un grapat de cases despardigades amb una esglèsia al capdavant i unes vistes sobre Girona ciutat al fons del panorama verd que ofereixen les Muntanyes de Rocacorba. Bé, a La Sala crec que trobarem un dels menús de migdia més complets al millor preu de la província. La mitjana d’edat de la clientela supera l’edat mínima de jubilació, bona senyal, “l”experiència és un grau”. No hi ha carta ni menú, t’el canten de memòria. Tenen un menú que compta amb una 15èna de primers i uns 10 segons plats  a escollir, i en cas que res sigui del teu gust, et faran el que faci falta. Un dels aspectes a destacar és que amb un àpat arribes a conèixer gran part, per no dir tot el ventall d’exquisiteses de la gastronomia gironina.

Desprès d‘una aminada de l’hort i torrades amb tomàquet per picar, ens serveixen una olla d’arròs de muntanya amb més ingredients diferents que un “sketch” d’APM com a primer.  De segon és pecat no demanar un dels plats que tenen amb carn de senglar, com pot ser el civet de senglar o botifarra de senglar. Per tant un bon civet amb mongetes blanques ens fa el fet com a segon i acabem l’àpat amb una de mel i mato. Però encara no estem! A la Sala s’ha de fer la copa de ratafia a la terrassa, ja que unes taules i cadires d’allò més autèntiques sembla que estiguin ideades per aquest precís moment.

Un cop fet el sobretaula, desprès d’un arròs i un civet, postres, cafès i copes et ve al cos i t’entra al cap la migdiada. És el moment perfecte per anar a fer una petita excursió i fer païr el dinar. Ben bé darrera La Sala hi han unes gorgues, anomenades la Torre del Rissec, que es troben a menys de 5 minuts a peu del restaurant. Indret ben amagat dins el bosc de Rocacorba, espectacular de veure, per jeure-hi una estona o fer-s’hi un bany, ideal per acabar un bon àpat gironí!

P.D: El menú costa 11€…Gironitza’t !!!

Més informació: http://www.rlasala.com/

Gironitza't a La Sala

Civet de senglar al Restaurant la Sala de Canet d’Adri

Excursió desprès del dinar a Canet d'Adri

Excursió desprès del dinar a Canet d’Adri

[contact-form