Aquesta setmana vam rebre la curiosa convocatòria d’un amic gironí. La convocatòria deia el següent: “Vine a casa, fem multiactivitats musicals” (Whatsapp de Marc Reinoso) El nostre instint autòcton i la nostra curiositat per aquestes “multiactivitats” va fer que no ens ho penséssim dues vegades i vam decidir prendre camí direcció Aiguaviva.

El dissabte 18 de maig del 2013 arribem a una masia amb vistes a les pistes d’aterratge de l’aeroport de Girona, perduts entre el verd paisatgístic del Volcà de la Crosa, on ens trobem amb el panorama de les “multiactivitats”. Resulta que el nostre amic se li havia acudit convidar tot tipus de diferents personatges i amb certs dons gastro-culturals, els havia donat llibertat creativa absoluta per desenvolupar un taller cadascú. Ells posen les ganes i el “savoir faire” mentre el nostre bon amic Reinoso disposa l’espai. Durant la jornada que vam tenir el plaer de gaudir a la seva finca degustàrem un llom de 5Kg. i costelles de porc a lo “asado argentino” amb salsa Tximi-Txurri mentre un jove costa-riqueny preparava unes mitjes síndries autodenominades “cocktails de verano” . Acabant amb aquest sobretaula ens  moguerem a la zona central de l’espectacle on disfrutàrem dun concert de rock-indie en directe al bell mig del pati de la masia mentre una agraciada gironina ens presentava la seva cervesa artesana. Quan s’acabà el concert i els músics recollien els instruments nosaltres donàvem per acabada la curiosa jornada de “multiactivitats”. Però en Marc Reinoso tenia un as sota la màniga ja que l’escenari improvitzat es convertí ràpidament amb un taller de pintura on participaven grans i petits. En un obrir i tancar d’ulls van proliferar quadres pintats per un cantó i, molt sorprenentment, per un altre apareixien de cop creps  guarnides de diferents colors, gustos i tamanys . Resulta que el garatge de la masia (amagat) hi havia un taller de creps amb l’única finalitat de ser menjades per tots els presents.

Tota la tarda fou un “sin parar” de degustacions, activitats, tallers i sociabilitat entre els assistents en un entorn magnífic amb una “Estrella” per companya incansable. Finalment, ens quedà clar i català el que és una jornada de “multiactivitats musicals”Marc Reinoso